UNISOON wordt bestuurd door Arlette Jansen en Sacha Neter. Met een team van senior echoscopisten geven zij bijscholingen en trainingen op locatie.
 
 
     
profielfoto Sacha  

Sacha Neter werkt als senior echoscopist obstetrische echo's (GUO), SEO, tevens als gynaecologische echoscopist (IOTA gecertificeerd), prenataal counselor voor zowel prenatale screening als prenatale diagnostiek in het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis Tilburg. Bij DC klinieken in Amsterdam is zij werkzaam als echoscopist gynaecologie. Al vele jaren is zij docent voor basis-en SEO- opleiding aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven en docent bij Nederlandse Echografie Academie ( NEAC). Als docent is zij tevens verbonden aan een bij-en nascholings project op de Antillen, heeft haar ervaring opgedaan in in projecten in onder andere Indonesië en Malawi. Met compagnon Arlette Jansen vormt zij een gedreven team dat Unisoon tot een mooie onderneming heeft gemaakt.

     
IMG 0106 1   Arlette Jansen: Al jaren lang verbonden aan Fontys paramedische hogeschool te Eindhoven, waar ze als docent echografie ingezet wordt voor de post HBO echografie opleidingen voor het doceren van echografie en het ontwikkelen van onderwijs programma’s, voor huisartsen, basiscursus obstetrie en de SEO opleiding. Tevens is zij coördinator voor de post HBO echografie opleidingen obstetrie. Ze is als SEO echografiste werkzaam bij Babyimage te Gorinchem . Ook is haar kindercardiologische echografie ervaring vanuit het UMCN een mooie aanvulling op haar bredere vakkennis. Hierdoor participeert ze binnen vele facetten van de echografie inbinnen- en buitenland, zoals de Antillen en Afrika voor Unisoon en Meduprof-S. Als CEO van Unisoon te samen met haar compagnon Sacha Neter kan zij haar commerciële ervaring na 17 jaar ondernemen voortzetten in de kwaliteitsbewaking en trainingen voor echografie bij Unisoon.

 

P1210028


Unisoon biedt cursussen en trainingen voor verloskundigen, gynaecologen, arts assistenten en echoscopisten.

Obstetrie- termijn bepaling, biometrie, placentalocalisatie, cervixlengte meting, doppler.

gynaecologie- transvaginale echoscopie gericht op de niet-zwangere vrouw

abdomen

MSU

foetale cardiologie

Doppler, achtergrond en toepassing

3D/4D echografie

Bel, of stuur ons een bericht via het contact formulier.